Selasa, 26 Juni 2012

download DOLPHIN(Nintendo WII And Gamecube emulator)free

| Selasa, 26 Juni 2012 | 0 komentar



ini adalah Emulator Nintedo Wii yang sudah banyak tersebar dan bahkan jadi satu dengan Game game konsole yang di download jadi emulator ini saya rasa ngga perlu susah susah kaya emulator lain tinggal instal punya game Wii jalan deh  setingnya juga gampang heheh yang susah sih cuman Seting Stick nya aja sih tapi bisa di ubah pake Gamepad biasa kok
Download emulatornya di sini

System Requirements

Dolphin makes use of two processors if present!
  • Windows XP or higher, or Linux, or MacOSX Intel.
  • Fast CPU with SSE2.
  • GPU with Pixel Shader 2.0 or greater. Some integrated graphics chips work but it depends on the model (and only with DirectX 9).

Runtime Library Requirements

You will need the libraries listed below to run Dolphin:
MS Visual C++ Runtime 2008 SP1 (fixes the "side by side" / "application config" & model errors)
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x64)
DirectX March 2009 Runtime (fixes the plugin loading errors)
DirectX End-User Runtime Web Installer

    Video Card Requirements

    You must have a video card that supports OpenGL 2.x fully or Direct3D 9.0c. Make sure your graphic drivers are up to date.
    ATI Drivers
      NVIDIA Drivers

        0 komentar:

        :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

        Poskan Komentar

        dimohon tidak meninggalkan komentar SPAM,komentar SPAM tidak akan saya ikut sertakan

         
        © Copyright 2012. gilimenuk.blogspot.com . All rights reserved | gilimenuk.blogspot.com is proudly powered by Blogger.com | Template by Ponorogo alif - zoomtemplate.com